U BENT HIER  | 

Schilder Arnhem

Finishing touch voor uw pand

Wilt u graag dat een schilder in Arnhem de finishing touch van uw pand verzorgt? Of zoekt u een glaszetter of behanger in Arnhem? Dan bent u hiervoor bij Meuleman Schilderwerken aan het juiste adres. Wij nemen u graag uw schilderwerk en spuitwerk uit handen. Dat doen we met oog voor detail en aandacht voor kwaliteit. Onze schilders Arnhem gaan niet zomaar aan het werk, maar luisteren goed naar uw wensen. Ook zijn we in staat om u deskundig kleur- en verfadvies te geven. Zo krijgt u precies het schilderwerk dat u graag wilt in Arnhem!

Plafond schilderen, vloercoating, spuitwerk of renovatie woning?

Of nu een nieuwbouwwoning, monument of constructiewerk wilt laten schilderen, onze schilders draaien nergens hun hand voor om in Arnhem. Wij houden ons bezig met schilderwerken in de ruimste zin van het woord. Daarbij gebruiken we moderne methoden en technieken. U kunt ons een echte allrounder noemen, want u kunt ons inschakelen voor onder meer:

  • Schilderwerk
  • Spuitwerk
  • Behangen en glaszetten
  • Stukadoorswerk
  • Vloercoating en -afwerking

Wilt u graag dat we andere diensten uitvoeren? Neem dan gerust contact op met ons, want de kans is groot dat onze schilder in Arnhem u alsnog kan helpen.

Deskundig kleur- en verfadvies

Meuleman Schilderwerken is een schildersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Inmiddels staat de derde generatie schilder Meuleman aan het roer. Veel kennis wordt doorgeven, waaronder verfadvies. Wij denken hierover graag met u mee. Zo kan een schilder van ons vooraf de situatie opnemen en u adviseren over de benodigde verfsoort en het aantal lagen. Ook denken we met u mee over de juiste kleur in Arnhem. Hiervoor hebben we tevens een online hulpmiddel: de Brillux Kleurdesigner. Hier kunt u afbeeldingen van binnenruimtes of buitengevels snel bewerken en zo met de kleuren spelen.

Daarom zijn we uw schilder in Arnhem

Natuurlijk kunt u ook zelf de kwast pakken en aan de slag gaan, maar waarom zou u dat doen? Wij hebben vele jaren ervaring als schilder en staan in Arnhem en omgeving bekend om ons vakmanschap. Kiest u voor ons, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn actief in heel Nederland, dus ook Arnhem
  • U kunt rekenen op een familie bedrijf met 80 jaar ervaring
  • Een schilder van ons is vakbekwaam en werkt netjes
  • Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inhuren
  • Ons bedrijf biedt u een ruim aanbod aan diensten

Schakel ons in als schilder, glaszetter of behanger!

Of u ons als schilder, glaszetter of behanger wilt inhuren, maakt ons niet uit. Wij zijn namelijk van alle markten thuis en gaan met veel plezier voor u aan de slag. U kunt online een offerte aanvragen. Wilt u graag eerst meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0316-247106 of stuur een e-mail naar info@meuleman-schilderwerken.nl. Ook hebben we een online contactformulier dat u kunt invullen en wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden. Zijn wij binnenkort de schilder die in Arnhem bij u aan de slag gaat?