U BENT HIER  | 

Schilder Didam

Al ruim 80 jaar uw schilder, glaszetter en behanger!

Op zoek naar een schilder in Didam? Dan staan wij van Meuleman Schilderwerken graag voor u klaar. Wij kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen nemen: van het behangen van uw muren en het schilderen van uw plafond tot aan spuitwerk en vloercoating. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben in Didam. Inmiddels hebben wij meer dan 80 jaar kennis en ervaring in huis als schilder. Deze expertise delen wij graag met u.

Profiteer van een uitgebreid dienstenaanbod

Wij zijn niet zomaar een schilder in Didam. U bent bij ons aan het juiste adres voor een breed pakket aan werkzaamheden. Niet alleen kunnen wij u helpen met uw schilderwerk. Ook staan wij graag voor u klaar bij spuitwerk of als behanger. Daarnaast kunt u bij onze schilder ook terecht voor verfadvies in Didam. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij deze werkzaamheden geheel naar uw wensen uitvoeren.

Uw adres voor particulieren en zakelijke klanten

Wilt u graag een schilder inschakelen om uw kozijnen te schilderen? Dan helpen onze medewerkers u graag. Maar ook zakelijke klanten uit Didam zijn bij ons op de juiste plek. Wij hebben voor verschillende ondernemingen diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij de huisartsenpraktijk in Wehl voorzien van een nieuw laagje verf en ook verschillende kerken. Benieuwd geworden naar wat wij zoal gedaan hebben? Bekijk dan eens onze projectenpagina.

Daarom onze schilder in Didam

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere schilder. Waarom zou u dan ons inschakelen voor schilderwerk in Didam. Simpel, omdat u bij ons van het volgende profiteert:

  • Onze schilders werken door heel het land. Zij komen ook graag naar u toe
  • Of u nu een glaszetter of behanger zoekt, u kunt bij ons terecht
  • Wij hebben inmiddels al meer dan 80 jaar ervaring in huis
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Ook uw adres voor vakkundig en passend advies

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wij doen graag dat beetje extra voor u als klant uit Didam. Dit doen wij niet alleen door hulp te bieden bij een uitgebreid pakket aan diensten. Ook leveren wij een uitstekende service. Wanneer u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken met onze schilder, neemt u dan gerust contact op. U kunt het contactformulier op de site invullen of een e-mail sturen naar: info@meuleman-schilderwerken.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0316-247106. Wat kan onze schilder in Didam voor u betekenen?