U BENT HIER  | 

Glaszetter

Al ruim 80 jaar uw expert

Bent u naar een glaszetter aan het zoeken? Dan wilt u natuurlijk iemand inschakelen die kwaliteit levert. Wij van Meuleman Schilderwerken bieden dan uitkomst. Inmiddels zijn wij al ruim 80 jaar werkzaam als schilderbedrijf. Door de jaren heen zijn daar diverse werkzaamheden bijgekomen, waaronder het vervangen en plaatsen van ruiten. Wij weten precies wat hierbij komt kijken en zullen uw beglazing snel en vakkundig vervangen.

Glaszetter voor particulier en zakelijk

Wanneer de ramen van uw woning aan vervanging toe zijn, dan staat onze glaszetter
graag voor u klaar. Wij voorzien u graag van vakkundig advies over wat er mogelijk is bij u. Maar wij zijn niet alleen dé glaszetter voor particulieren. Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Wilt u graag uw kantoorpand van dubbel glas voorzien? Neem contact op en wij komen graag bij u langs. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij elk pand van de juiste beglazing voorzien.

Nieuwe beglazing in monumentaal pand?

Voor het vervangen van ramen in een monument wilt u natuurlijk wel een specialist inschakelen. De beglazing moet vakkundig geplaatst worden, zonder schade toe te brengen aan het pand. Kies dan voor een glaszetter van Meuleman Schilderwerken. Wij
weten precies waar wij op moeten letten. Onze glaszetter zal dan ook de beglazing vervangen, zodat deze vakkundig geïnstalleerd wordt. Ook bespreken onze medewerkers graag met u wat er mogelijk is bijvoorbeeld als u dubbel glas wilt laten plaatsen.

Waarom u voor ons kiest

  • U kunt onze glaszetter door heel Nederland inschakelen
  • Wij hebben 80 jaar kennis en ervaring in huis
  • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben de juiste diploma’s
  • Hulp voor zowel particulieren als ondernemers
  • Wij kunnen diverse vormen van beglazing voor u plaatsen

Nog vragen? Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar wat onze glaszetter voor u kan doen? Of wilt u juist wat meer informatie over ons ontvangen? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar: 0316-247106. Onze medewerkers staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@meuleman-schilderwerken.nl of vul het contactformulier in dat u op onze website vindt. Wij zullen dan spoedig reageren. Wat kan onze glaszetter voor u betekenen?