U BENT HIER  | 

Schilder Herwen

Al 80 jaar uw schilderbedrijf

Als u op zoek bent naar een schilder in Herwen, dan bent u bij Meuleman Schilderwerken aan het juiste adres. U profiteert in Herwen bij ons van ruim 80 jaar kennis en ervaring. Hierdoor weten onze schilders precies wat er komt kijken bij de verschillende soorten schilderwerk. Of het nu gaat het verven van kozijnen, vloercoating of renovatie woning onze schilder staat graag voor u klaar. Dat is echter niet het enige waarbij wij u kunnen helpen. Ook wanneer u een behanger zoekt, dan zijn wij uw adres.

Waarvoor u bij ons terechtkunt

Onze schilder is u graag van dienst bij diverse vormen van schilderwerk. Door onze ervaring en kennis kunnen wij u echter bij meerdere zaken helpen. Zo zijn wij in Herwen ook uw adres voor:

  • Nieuwe beglazing. Onze glaszetter adviseert u graag over de verschillende soorten ramen en glas
  • Behangwerk. Onze behanger zorgt ervoor dat elk behang glad op uw muren geplaatst wordt
  • Spuitwerk in verschillende kleuren mogelijk
  • Houtinspectie van bijvoorbeeld steunbalken of kozijnen
  • De afwerking van verschillende vloeren

Adres voor particulieren en zakelijke klanten

U kunt onze schilder in Herwen inschakelen om de muren van uw woonhuis van een nieuwe verflaag te voorzien. Als particulier kunt u bij ons terecht voor een ruim pakket aan werkzaamheden. Onze schilder staat ook klaar voor ondernemers in Herwen. Onze schilders voorzien uw bedrijfspand graag van een likje verf of nieuw behang. Werkt of woont u in een monumentaal pand? Dan is dat geen enkel probleem. Ook in dit geval helpen wij u graag.

Wij zijn een erkend schilder in Herwen

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw werkzaamheden naar wens uitgevoerd worden. Dat begrijpen wij van Meuleman Schilderwerken maar al te goed. Daarom doen wij als schilder er alles aan om u zo optimaal van dienst te zijn in Herwen. Wij zijn dan ook in het bezit van diverse certificaten, waaronder de VCA en ook zijn wij AF-erkend vakman. Op deze manier weten wij dat wij kwaliteit kunnen waarborgen.

Meer weten? Bel of mail ons

Wilt u gebruikmaken van de diensten van onze schilder? Of wilt u graag verfadvies in Herwen? Neemt u dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer hierover. U kunt hiervoor een e-mail zenden naar: info@meuleman-schilderwerken.nl of vul het contactformulier in. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 0316-247106. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uw schilder in Herwen is Meuleman Schilderwerken.