U BENT HIER  | 

Schilder Nijmegen

Uw schilder, behanger en glaszetter!

Zoekt u een schilder, behanger of glaszetter in Nijmegen? Zoekt u iemand voor schilderwerk, vloercoating, verfadvies of spuitwerk? Kies in dat geval voor de experts van Meuleman Schilderwerken. Wij kunnen u als schilder diverse werkzaamheden uit handen nemen in Nijmegen. Het leveren van kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om dit te waarborgen.

Betrouwbare schilder in Nijmegen

Dat u zoekt naar een vakkundige schilder in Nijmegen begrijpen wij bij Meuleman Schilderwerken. Kiest u voor ons, dan bent u hiervan verzekerd. Wij beschikken over verschillende certificaten als schilder. Zo zijn wij door de VCA erkend. Door onze vakmensen wordt dus altijd veilig gewerkt. Ook zijn wij een erkend vakman. Wij hebben de juiste diploma’s. Wij zijn dan ook uw betrouwbare schildersbedrijf in Nijmegen.

Al meer dan 80 jaar uw adres

In 1935 zijn wij begonnen als schilderbedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot meer dan een schilder. Wij weten precies wat er komt kijken bij behangen of spuitwerk. Dankzij ruim 80 jaar kennis en ervaring kunnen wij al deze werkzaamheden geheel naar uw wensen uitvoeren in Nijmegen. Ook kunnen wij hierdoor zowel bedrijven als particulieren helpen. Of het nu om een klein of groot project gaat, wij zijn uw schildersbedrijf.

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen

  • U kunt onze schilders door heel het land inschakelen. Wij komen ook graag naar u in Nijmegen
  • Van behangen tot het zetten van glas, wij bieden hulp bij een ruime keuze aan diensten
  • Wij werken met echte vakmensen die in het bezit zijn van de juiste diploma’s
  • Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres
  • Onze schilder voorziet u graag van passend verfadvies

Meer informatie? Bel of mail ons

Heeft u nog een vraag voor onze schilder? Wilt u graag weten wat er mogelijk is in Nijmegen? Of wilt u van onze diensten gebruikmaken? In al deze gevallen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 0316-247106. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar: info@meuleman-schilderwerken.nl of vul het contactformulier in dat u op onze website vindt. Gaat binnenkort onze schilder in Nijmegen voor u aan het werk?