U BENT HIER  | 

Plafond schilderen

Van alle markten thuis

Is uw plafond nodig toe aan een likje verf? Dan zou u natuurlijk zelf aan de slag kunnen gaan. Wilt u echter dat het er vakkundig uitziet, dan kunt u beter een expert inschakelen. Meuleman Schilderwerken biedt in dat geval uitkomst. Wij kunnen niet alleen uw plafond schilderen, ook wanneer u iemand zoekt voor stuc- of spuitwerk, dan zijn wij uw adres. Waarvoor schakelt u ons in?

Kies voor kennis en ervaring

Meuleman Schilderwerken is sinds 1935 actief als schilderbedrijf. Wij zijn een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie Meuleman aan het roer. Door de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn op het vlak van schilderwerk. Of het nu gaat om stucwerk op uw plafond of het behangen van uw muren, wij staan graag voor u klaar.

Ook schilderwerk in monumentale panden

Onze ervaren medewerkers staan klaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wilt u graag het plafond van uw bedrijfspand schilderen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Maar ook de kozijnen van uw woonhuis voorzien wij graag van een likje verf. Dat is echter niet het enige. Heeft u een monumentaal pand en wilt u uw plafond van sierpleisterwerk voorzien of deze laten restaureren? Ook dan kunnen wij u helpen.

Nog 5 van onze pluspunten

  • Wij werken door heel Nederland. Dus of u nu in Den Haag of in Leeuwarden uw plafond wilt laten schilderen, wij staan graag voor u klaar
  • Onze medewerkers zijn goed opgeleid en in het bezit van de juiste diploma’s
  • U kunt bij ons terecht als particulier en als zakelijke klant
  • Ruim 80 jaar kennis en ervaring in huis
  • Vakkundig en passend advies over wat er mogelijk is met betrekking tot uw plafond schilderen

Uw plafond schilderen? Bel of mail ons

Bent u benieuwd geworden naar hoe wij u kunnen helpen? Of wilt u ons graag inschakelen om uw plafond van een nieuw laagje verf te voorzien? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons schildersbedrijf op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel hiervoor vandaag nog naar: 0316-247106. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@meuleman-schilderwerken.nl. Wanneer gaan wij uw plafond voor u schilderen?