U BENT HIER  | 

Schilder ‘s-Heerenberg

Schilders met 80 jaar ervaring!

Wanneer u een schilder in ‘s-Heerenberg nodig heeft, dan bent u bij Meuleman Schilderwerken op de goede plek. Wij hebben inmiddels ruim 80 jaar ervaring met schilderwerk. Onze schilder weet dus precies wat er komt kijken bij diverse schilderwerkzaamheden in ‘s-Heerenberg. U kunt ons ook inschakelen als glaszetter, behanger of voor uw gehele renovatie woning. Ook hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel.

Schilderwerk? Vloercoating? Of spuitwerk?

Onze schilders kunnen u bij verschillende soorten schilderwerk helpen in ‘s-Heerenberg. Zo staat onze schilder graag voor u klaar bij het schilderen van uw interieur of houtwerk buiten. Maar wij kunnen meer voor u betekenen:

  • Onze glaszetter voorziet uw woning of bedrijfspand snel en vakkundig van nieuwe ramen en kozijnen
  • Onze behanger plaatst verschillende soorten behang voor u
  • Wij kunnen ook spuitwerk voor u plaatsen
  • Het uitvoeren van een houtinspectie
  • Hulp bij het afwerken van uw vloeren

Wie kan er bij ons terecht?

Onze schilder komt graag bij u langs in ‘s-Heerenberg om uw woning van een nieuwe verflaag te voorzien. Wij bieden onze particuliere klanten niet alleen een uitgebreid dienstenpakket. Ook voor onze zakelijke klanten staat onze schilder in ‘s-Heerenberg klaar. Wij kunnen bijvoorbeeld uw interieur weer een fris uiterlijk geven door een nieuw behang te plaatsen of de kozijnen te verven. Ook kunnen wij monumentale panden er weer verzorgd uit laten zien.

Kies voor een erkende schilder

U wilt natuurlijk een schilder inschakelen, waarvan u ook zeker weet dat deze kwaliteit levert. Bij Meuleman Schilderwerken bent u dan aan het juiste adres. Om de kwaliteit in ’s-Heerenberg en de rest van het land te kunnen waarborgen, zijn wij in het bezit van verschillende certificaten. Hierbij kunt u denken aan de VCA-certificaat, waardoor u verzekerd bent van veiligheid. Ook zijn wij een AF-erkend bedrijf. Onze medewerkers hebben dus de juiste diploma’s.

Nog wat meer informatie?

Wilt u graag een beroep doen op onze schilder voor verfadvies? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden in ’s-Heerenberg zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt direct het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar: info@meuleman-schilderwerken.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? Belt u dan naar: 0316-247106. Onze schilder in ‘s-Heerenberg staat graag voor u klaar.