U BENT HIER  | 

Schilder

Al ruim 80 jaar uw schilders

Heeft u een schilder nodig? Dan wilt u natuurlijk wel voor iemand kiezen die verstand van zaken heeft. Het schilderwerk moet er verzorgd uitzien, zonder oneffenheden of vlekken. Wij van Meuleman Schilderwerken staan in dat geval graag voor u klaar. Inmiddels zijn wij al meer dan 80 jaar actief als schilder. Wij kunnen elke vorm van schilderwerk dan ook naar wens uitvoeren. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een erkend schildersbedrijf

U wilt natuurlijk een schilder inschakelen van wie u ook echt op aan kunt. De werkzaamheden moeten naar wens uitgevoerd worden en van hoge kwaliteit zijn. Dat begrijpt Meuleman Schilderwerken. Onze schilder is daarom in het bezit van diverse certificaten. Zo hebben erkend door de VCA, waardoor u ervan verzekerd bent dat er veilig gewerkt wordt. Ook zijn wij een erkend AF-vakman. Wij beschikken dus over de juiste diploma’s.

Schilder van monumentale panden nodig?

Wanneer u een schilder zoekt voor een monument, dan wilt u uiteraard kiezen voor een vakman met kennis van zaken. Een monumentaal pand heeft net dat beetje extra nodig. Zo moet er voorzichtig te werk worden gegaan. Onze schilder beschikt over de benodigde kennis en ervaring om elk monument van een nieuw laagje verf te voorzien. Diverse kerken hebben wij weer een fris uiterlijk gegeven. Kijk onder projecten voor voorbeelden van onze werkzaamheden.

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Onze schilder werkt door heel het land
  • Wij werken met echte vakmannen die in het bezit zijn van de juiste diploma’s
  • Al ruim 80 jaar kennis en ervaring in huis
  • Wij werken voor zowel zakelijke en particuliere klanten
  • Onze medewerkers voorzien u graag van advies waar u ook echt wat aan heeft

Wilt u graag contact opnemen?

Wilt u graag meer informatie over wat onze schilder voor u kan betekenen? Of heeft u nog een andere vraag die u ons zou willen stellen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch kunt ons bereiken door te bellen naar: 0316-247106. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar info@meuleman-schilderwerken.nl of het contactformulier op de site invullen. Waarvoor schakelt u onze schilder in?