U BENT HIER  | 

Schilders

Meer dan 80 jaar uw schilder

Bent u op zoek naar ervaren schilders? Dan wilt u uiteraard een schildersbedrijf kiezen met kennis van zaken. Het schilderwerk moet strak zijn, geen oneffenheden hebben en er netjes uitzien. In dat geval staan de schilders van Meuleman Schilderwerken graag voor u klaar. Wij hebben al meer dan 80 jaar kennis en ervaring in huis. Elke vorm van schilderwerk kunnen wij geheel naar uw wensen uitvoeren. Waarvoor schakelt u ons in?

Wij zijn erkende schilders

Wij van Meuleman Schilderwerken begrijpen dat u schilders wilt inschakelen van wie u ook echt op aan kunt. Uw werkzaamheden moeten aan uw eisen voldoen. Daarom bezitten onze schilders verschillende certificaten. U kunt hierbij denken aan het VCA-certificaat, waardoor u zeker weet dat er veilig gewerkt wordt. En ook zijn wij erkende AF-vakmannen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit voor u waarborgen.

Uw schildersbedrijf voor monumenten

Het schilderen van een monumentaal pand vergt kennis en ervaring. Dat hebben de schilders van Meuleman Schilderwerken. Zij weten dat er voorzichtig omgegaan moet worden met uw monument en hoe de verschillende ondergronden bewerkt kunnen worden. In de afgelopen 80 jaar hebben wij diverse monumentale panden van een nieuw likje
verf voorzien. Benieuwd naar de werkzaamheden van onze schilders? Kijk dan op onze pagina onder projecten.

5 van onze pluspunten

U kunt natuurlijk ook een ander schildersbedrijf kiezen. Waarom zou u dan voor ons gaan en niet voor een ander? Simpel, wij bieden u het volgende:

  • U kunt ons schildersbedrijf door heel Nederland inschakelen
  • Onze schilders zijn echte vakmannen en hebben de juiste diploma’s op zak
  • Wij hebben meer dan 80 jaar kennis en ervaring in huis
  • Schilderwerk voor zowel particulier als zakelijk
  • Vakkundig advies waar u ook daadwerkelijk wat aan heeft

Graag wat meer weten? Bel of mail ons

Wanneer u nog vragen heeft, dan staan wij voor u klaar. Wilt u graag een afspraak maken? Ook in dat geval kunt u contact opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 0316-247106. Onze medewerkers helpen u dan graag verder. U kunt ons ook mailen: info@meuleman-schilderwerken.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Gaan onze schilders ook binnenkort voor u aan de slag?