U BENT HIER  | 

Team

Natuurlijk kunnen goede materialen uw project maken of breken. Maar uiteindelijk staat of valt representatief schilderwerk met de ‘juiste’ ménsen. Graag stellen wij u het team van Meuleman Schilderwerken voor, dat u de garantie geeft van een vlekkeloos eindresultaat van elk project, hoe gecompliceerd ook!

Fedor Meuleman

Fedor Meuleman

Jongste actieve generatie in het moderne management. Heeft de dagelijkse leiding in het bedrijf en draagt o.a. zorg voor de acquisitie, calculatie, prijsvorming en planning.

Bert Grüben

Bert Grüben

Belast met calculatie, personeels managment, arboen milieubeleid; daarnaast verantwoordelijk als controller binnen de onderneming. Bewaker van de handelszaken.

Guido Meuleman

Guido Meuleman

Ook ‘lid’ van de 3e generatie en al ruim 20 jaar werkzaam in deze organisatie. Als meewerkend uitvoerder en projectleider staat hij onder andere garant voor een vlotte doorstroming van lopende opdrachten. Heeft een heldere kijk op de finishing touch van uw project.

Theo Meuleman

Theo Meuleman

Zoon en tevens opvolger van de oprichter van de onderneming. Tegenwoordig in deeltijd actief als o.a. adviseur, projectleider en werkplaatsbeheerder. Als adviseur en projectleider gespecialiseerd in monumentale onderhoudsprojecten. Kortom vakmanschap.

Gerard Cornelisse

Gerard Cornelisse

Meewerkend uitvoerder en projectleider.

Ernest de Haas

Ernest de Haas

Meewerkend uitvoerder en projectleider.