U BENT HIER  | 

Verfadvies

Welke kleur kiest u?

Wilt u graag verfadvies van een vakman op het gebied van schilderwerk? Dan helpen wij van Meuleman Schilderwerken u graag. Wij geven niet alleen advies, maar steken ook graag onze handen uit de mouwen. Zo kunnen we u helpen met het stucwerk en behangen, maar we kunnen ook glas zetten en uw vloeren netjes afwerken. Bij ons bent u op de juiste plek voor verfadvies en nog veel meer. Wij helpen zowel particulieren en ondernemers. Wat kunnen we voor u doen?

Vakkundig verfadvies

Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in het schildersvak, dus wij weten precies wat wel of niet mogelijk is. Ook hebben we veel verstand van vormgeving en kleur, dus verfadvies geven we u graag. Zo kunnen we met u meekijken naar de ondergrond en advies geven over het aantal lagen en de te gebruiken verf. Op die manier verkrijgt u het beste resultaat!

Online hulpmiddel

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning? Dan kunnen we u ook digitaal helpen met het verfadvies. Via een handig programma kunt u verschillende kleuren uitproberen op uw buitenruimte. Zo ziet u meteen welk verschil een hagelwitte muur maakt ten opzichte van een grijze of gelige tint. U kunt spelen met de mogelijkheden zonder dat dit geld hoeft te kosten. Uiteraard geven we u ook graag persoonlijk verfadvies.

U kiest toch ook voor ons?

Wij zijn niet het enige bedrijf dat verfadvies geeft bij u in de buurt, maar we kunnen meer dan dat. En dat is een van de redenen om voor ons te kiezen. Maar we hebben u nog meer te bieden:

  • Wij zijn VCA gecertificeerd en erkend AF-vakman
  • Bij ons staan uw wensen centraal
  • Onze vakmensen gaan voor het beste resultaat
  • U profiteert bij ons van scherpe en heldere prijzen
  • Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in het vak

Wij gaan graag aan de slag

Of we nu het gemeentehuis van Wehl mogen opknappen of een monumentale woning mogen verven, wij gaan in beide gevallen met evenveel plezier aan de slag. Wilt u ons inschakelen of wilt u eerst verfadvies? Neemt u dan gerust contact met ons op en belt u naar 0316-247106. U mag ook een e-mail zenden naar info@meuleman-schilderwerken.nl. Wij helpen u graag. Wat kunnen we voor u betekenen als het gaat om verfadvies?