U BENT HIER  | 

Vloercoating

80 jaar ervaring in huis

Wilt u graag een bedrijf inschakelen voor vloercoating? Dan staan de vakmannen van
Meuleman Schilderwerken graag klaar voor u. Wij hebben inmiddels ruim 80 jaar ervaring in huis en kunnen u dus op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Daarnaast hebben wij de juiste middelen in huis om elke vloer van een coating te voorzien, zonder deze te beschadigen. Wanneer gaan wij voor u aan het werk?

Ook vloercoating voor monumenten

Het aanbrengen van vloercoating vergt specialistische kennis. Helemaal wanneer het om monumentale vloeren gaat. De coating moet worden aangebracht zonder dat de vloer beschadigd raakt. Het is dan ook zaak dat u hiervoor een specialist inschakelt. Meuleman Schilderwerken helpt u dan graag. Onze medewerkers weten voor elke vloer de juiste vloercoating aan te brengen zonder beschadigingen te veroorzaken. Zij leveren de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Adres voor particulier en zakelijk

Of u nu zoekt naar een bedrijf dat vloercoating kan aanbrengen op uw bedrijfsvloer of in uw woonhuis, wij zijn uw adres. Meuleman Schilderwerken helpt zowel particulieren als zakelijke klanten. Van grote keukenvloeren tot een kleine woonkamer, wij staan graag voor u klaar. Geen project is voor ons te groot of te klein. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor vloercoating en wij gaan graag voor u aan de slag.

Nog 5 redenen waarom u ons kiest

  • Wij werken door heel Nederland. Onze medewerkers komen ook graag naar u toe
  • Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Hierdoor weet u dat er altijd veilig gewerkt wordt
  • U profiteert bij ons van meer dan 80 jaar ervaring en kennis
  • Vloercoating voor alle vloeren en altijd vakkundig geplaatst
  • Advies waar u ook echt wat mee kunt

Graag wat meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het vlak van vloercoating? Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Of zou u juist eerst wat meer informatie ontvangen over ons? In al deze gevallen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Bel hiervoor vandaag nog naar: 0316-247106. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@meuleman-schilderwerken.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, nemen wij contact op met u. Voor vloercoating is Meuleman Schilderwerken uw adres.